رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:کمیته درآمد و هزینه دانشگاه بایستی فعال بماند

دکتر نیکبخت : همواره نظارت و بررسی هزینه های دستگاه در مقابل درآمدها می تواند در برنامه ریزی برای رسیدن به هدف موفقیت آمیز باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه گفت: کمیته درآمد و هزینه بایستی فعال بماند و با بررسی اعتبارات ، درآمدها و هزینه ها برنامه های لازم برای هزینه های کارشناسی شده ارائه بدهد.

دکتر محمدرضا نیکبخت که درجلسه هیأت رئیسه سخن می گفت افزود: همواره نظارت و بررسی هزینه های دستگاه در مقابل درآمدها می تواند در برنامه ریزی برای رسیدن به هدف موفقیت آمیز باشد و کمیته مذکور که قبلاً تشکیل گردیده بایستی به صورت پویا عمل کند و با بررسی کارشناسی شده ، دستگاه را در مسیر تهیه وسایل و تجهیزات و سایر مواردی که نیاز به اعتباراتی دارد مساعدت کند.

وی اضافه کرد: اگر فقط چند درصد هزینه ها صرفه جویی شود و در مسیر اصلی حرکت کنیم می تواند کمک کننده باشد .

وی اظهار داشت : یکی از راههای  کاهش هزینه ، دربخش نیروی انسانی و خدمات است که با ید مورد توجه قرار بگیرد.

دکتر نیکبخت استفاده صحیح و نگهداری از دستگاهها و تجهیزات بیمارستان و سایر بخش ها را در کاهش جدی هزینه ها مؤثردانستند و  به این امر توصیه داشتند.