طرح ضیافت اندیشه درحال برگزاری است

طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه طبق اطلاع رسانی قبلی در سطح دانشگاه از روز شنبه مورخ8 تیرماه 92 در محل آمفی تئاتر دانشکده پزشکی با حضور پرشور اعضاء هیئت علمی دانشگاه آغاز گردیده و در حال برگزاری می باشد .

دردو روز اول این دوره دکتر حبشی دو بحث مدیریت روابط خانوادگی و اصول تعلیم و تربیت فرزند را در جمع اساتید ارائه نمود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت .

علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل تصویری مباحث دکتر حبشی به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه واقع در دانشکده داروسازی مراجعه نمایند