شرکت جمع کثیری از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راه پیمایی روز جهانی قدس

تعداد کثیری از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با شرکت در راه پیمایی روز جهانی قدس همگام با سایر اقشار مردم با آرمانهای حضرت امام (ره) تجدید پیمان کردند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که بنا به رسالت خطیر خویش همواره با تربیت متخصصان ، پزشکان و کارشناسان رشته های تخصصی پزشکی ، پیراپزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ، پرستاری و مامایی و ... در راه استقلال و خودکفایی کشور به نیروهای انسانی متخصص قدم های مؤثری برداشته است در روز جهانی قدس نیز با اقشار مختلف مردمی همگام و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و اشغالگر اسرائیل و حامیان کوتاه نظر آن رژیم اعلام نمودند و با شرکت عظیم خود در این راه پیمایی علاوه بر توجه به آرمانهای حضرت امام (ره) و منویات رهبر معظم انقلاب ، ولایتمداری و پیروی از ولی فقیه به عنوان رکن نظام اسلامی را به رخ جهانیان کشاندند و ثابت کردند برای حفاظت و حراست از حریم ولایت و رهبری همواره پیش قدم بوده و هستند.