به مناسبت عیدسعیدفطر وگرامی داشت یاد و خاطره کوهنوردان مرحوم شجاع آیدین بزرگی،مجتبی جراحی ،پویا کیوان قله شاه معلم توسط گروه کوهنوردی دانشگاه فتح گردید.

به مناسبت عیدسعیدفطر وگرامی داشت یاد و خاطره کوهنوردان مرحوم شجاع   آیدین بزرگی،مجتبی جراحی ،پویا کیوان قله شاه معلم توسط گروه کوهنوردی دانشگاه فتح گردید.
برنامه بعدی صعود به قله 4180 متری خشچال استان قزوین می باشد.زمان حرکت روز چهارشنبه تاریخ 06/06/1392 در ساختمان شماره یک دانشگاه.
متقاضیان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثر تا تاریخ 25/05/1392با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

برابر هماهنگی صورت گرفته اول وقت روز چهارشنبه تاریخ 16/05/1392 داوطلبین صعود به قله شاه معلم به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم،شکری، خزایی،بهرامیان،عبدی ،دکترمدرسی، لرستانی، رنجبر ،شیرزادی ،کلانتری،ویسی و امجدیان بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از کرمانشاه به سمت فومن(رشت) حرکت نمودند پس از ورود به شهرک ماسوله وگردش مختصری در این مکان دیدنی ،مقداری ازجاده خاکی به سمت خلخال را طی کردند و در محل چشمه دولیچال ماسوله (به تعبیری مرز بین ماسوله وخلخال) جهت شب مانی اسکان نمودند.

11

1

12

به مناسبت عید سعید فطر و گرامیداشت یاد کوهنوردان عزیز ایرانی به اسامی آیدین بزرگی،مجتبی جراحی ،پویا کیوان  گشایشگران مسیر ایران در بردوپیک ، گروه کوهنوردی دانشگاه علو م پزشکی کرمانشاه اول وقت صبح روز بعد پس از اقامه نماز صعود مسیر جبهه جنوبی قله  به مسافت 4200متر را با یاد خداوند متعال شروع نمودند پس از 112دقیقه با عبور از دامنه های پر شیب متوالی قله 3058متری شاه معلم  (بام استان گیلان)را فتح نمودند.

13

14

2

15

3

4

پس از بازگشت از قله شاه معلم ،برابر برنامه زمان بندی شده به سمت محله قلعه خان رود که حوالی شهر فومن می باشد حرکت نمودند و بعدازظهر همان روز از آن مکان و قله مرتفع آن به نام شاه نشین بازدید نمودند که به پاس خداوند یکتا بدون مشکلی سفر خاتمه یافت ودر ساعت 00/06 روز 18/05/1392 به کرمانشاه رسیدند.

5

برنامه بعدی صعود به قله ی خشچال استان قزوین  می باشد

تاریخ اجرای برنامه  08-06/06/1392می باشد متقاضیان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثر تا تاریخ 25/05/1392با آقای  بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

-موقعیت جغرافیایی:قله خشچال در سلسله جبال البرز غربی درشمال دره الموت وآبادی های زوار دشت اوان قرار گرفته است.

در برنامه فوق احراز شرایط ذیل الزامی است:

1- داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی

2-تحویل مبلغ پنجاه هزار تومان به آقای بابک بهرامیان

(شماره سپهرکارت بانک صادرات 6713  3143  6917  6037)

3-قیولی از تست کوهنوردی که زمان آن پس از ثبت نام اعلام می گردد

شرح برنامه:

زمان حرکت: پس از اقامه اول وقت نماز صبح روز چهارشنبه تاریخ 06/06/1392 در ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد. مضافاٌ اینکه تهیه توشه راه سفر وتجهیزات کوهنوردی (کوله پشتی،کیسه خواب،چادر ،زیرانداز بادگیر و. . .)بر عهده شرکت کننده می باشد.

۱۸ اَمرداد ۱۳۹۲ ۱۴:۵۵