ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 16 شهریور آغاز می شود.

کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93 / 92 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت انجام ثبت نام با همراه داشتن مدارک مورد نیاز از تاریخ 16 لغایت 18 شهریور ماه سالجاری به واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نشانی ذیل مراجعه فرمایند .

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93 / 92 به استحضار می رساند  :

کرمانشاه --  بلوار شهید بهشتی -- روبروی بیمارستان امام علی ( ع )  --  ساختمان شماره دو دانشگاه علوم پزشکی   طبقه سوم   واحد تحصیلات تکمیلی