نشست پدافند غیر عامل در نظام سلامت

جلسه ای پیرامون تدوین برنامه مانور پدافند غیر عامل در نظام سلامت روز سه شنبه 21 / 7 / 88 با حضور رییس دانشگاه و اعضای کارگروه پدافند غیرعامل در نظام سلامت استان در دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد .

در این جلسه دکتر صمد نوری زاد سرپرست دانشگاه و رییس کمیته پدافند غیرعامل در نظام سلامت استان با ابراز امیدواری به تعامل هرچه بیشتر نیروهای درگیر در امر پدافند غیرعامل در نظام سلامت ، فرهنگ سازی ، ایجاد بانک اطلاعاتی ICS ،  راه اندازی ستاد هدایت عملیات بحران EOC و برآورد و تأمین سامانه متحرک در درمان و اورژانس 115 را از عمده ترین فعالیتهای دانشگاه در سالهای اخیر دانست .

سپس در خصوص موضوع سناریو ، زمان و مکان مانور ، همچنین مسائل و مشکلات پیش رو ، هریک از اعضای کارگروه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ گردید .