در مرکز سلامت بانوان غربالگری سرطان سینه برای بانوان شاغل در دانشگاه انجام می گیرد

دکتر خادمی : سرطان رحم یکی از سرطان های شایع در زنان است. این سرطان در مراحل ابتدایی هیچ علامتی ندارد و در صورت تشخیص دیر هنگام می تواند بسیار بد و حتی کشنده باشد

سرطان رحم یکی از سرطان های شایع در زنان است. این سرطان در مراحل ابتدایی هیچ علامتی ندارد و در صورت تشخیص دیر هنگام می تواند بسیار بد و حتی کشنده باشد. اما می توان با انجام آزمایش پاپ اسمیر( تست دهانه رحم ) از بروز بیماری پیشگیری و یا در مراحل اولیه آن را درمان کرد.

مشاور امور بانوان دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : در پاپ اسمیر سلول های غیر طبیعی دهانه رحم شناسایی می شود این تست ابتدا سالیانه یک بار انجام می گیرد و در صورت داشتن 3 نتیجه طبیعی 3 سال یکبار آن را باید انجام داد. در صورت داشتن عفونت با ویروس HIV/AIDS و ویروس پاپیلوما توصیه می شود این تست سالیانه انجام گیرد.

دکتر ناهید خادمی افزود :خوشبختانه با مساعد ریاستدانشگاه و در قرارگرفتن امکانات و منابع این آزمایش بصورت رایگان در مرکز سلامت بانوان همراه با انجام غربالگری سرطان سینه برای بانوان شاغل در دانشگاه انجام می گیرد.