همایش دانشجویان جدیدالورود برگزار گردید + گزارش تصویری

صبح روز سه شنبه نهم مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همایش دانشجویان جدیدالورود با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ( شورای فرهنگی دانشگاه ) برگزار گردید .

در این همایش که با توزیع بسته های فرهنگی آغاز شد ، ضمن قرائت پیام وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، رییس دانشگاه ، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون آموزشی ، معاون دانشجویی ، فرهنگی ، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در باب وضعیت و جایگاه دانشجو و نقش ایشان در آینده جامعه به ایراد سخن پرداختند .

همچنین در این برنامه روسای دانشکده ها معرفی شده و از دانشجویان نمونه  برتر در مسابقات فرهنگی ، علمی و قرآنی کشوری و استانی و برنامه ریزان اردوهای جهادی بسیج دانشجویی تجلیل به عمل آمد و در ادامه با نمایش طنز و سخنرانی دکتر کردی استاد روانشناسی در زمینه بایدها و نبایدهای زندگی دانشجویی این نشست ادامه یافت.

کلیک لطفا