کرسی تلاوت قرآن کریم سه شنبه شب این هفته در مسجد امام صادق (ع) دانشکده پزشکی برپا شد.

در این آیین معنوی حاج حمید شاکر نژاد قاری ممتاز بین المللی در فاصله زمانی یک ساعت آیاتی از کلام اله مجید را به زیبایی قرائت نمود.

در این آیین که به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر برگزار شد قاریان قرآن از جمله میلاد خسروی و سجاد پروینی آیاتی از قرآن را تلاوت کردند و سپس گروه تواشیح و مدیحه سرایی معراج قطعاتی را اجرا نمود.

در این آیین معنوی که بیش ار ششصد نفر از دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده های آنان و نیز جمعی از شهروندان برگزار شد حاج حمید شاکر نژاد قاری ممتاز بین المللی در فاصله زمانی یک ساعت آیاتی از کلام اله مجید را به زیبایی قرائت نمود.

این مراسم به همت شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.