کرسی آزاد اندیشی پیرامون ازدواج در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

در این نشست که صبح روز دوشنبه برگزار شد ، دو گروه تحت عناوین منتقد و موافق دیدگاه های خود را پیرامون ازدواج مدرن بیان کردند و در نهایت داور کرسی به بررسی موضوع پرداخت.

به همت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه کرسی آزاد اندیشی با موضوع " ازدواج مدرن باعث فروپاشی خانواده ؟! آری یا نه ؟! "در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

دکتر عمران داوری نژاد به بحث اساسی " چرا ما ازدواج می کنیم ؟! " پرداخت و بابررسی موضوع مورد بحث به ارائه راهنمایی هایی درخصوص این نوع ازدواج پرداخت.

متخصص روانپزشکی طی دوره های مهارتهای زندگی را برای زوج های جوان ضروری دانست و تاکید کرد که بدون داشتن مهارتهای لازم در زندگی احتمال شکسی بسیار بالا می رود.