لیست موادغذایی غیرمجاز در مدارس اعلام گردید.

همچنین هر گونه ساندویچ فقط در مدارس دارای بوفه سالم ( دارای تمام شرایط لازم مطابق در دستورالعمل مربوطه) می تواند تهیه و عرضه گردد.

لیست موادغذایی غیرمجاز در مدارس اعلام گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور بهداشتی دانشگاه بر اساس دستورالعمل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی عرضه انواع پفک – انواع یخمک و بستنی یخی – نوشابه های گازدار- آدامس- سوسیس و کالباس- سالاد الویه – چیبس – انواع لواشک، آلو و آلوچه فاقد شرایط بهداشتی – آب نبات های چسبنده به دندان – آب میوه هایی که از آب قند و اسانس میوه تهیه شده اند و فلافل در مدارس ممنوع است.

بر اساس این گزارش استفاده از ظروفی که به وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی غیرمجاز شناخته و اعلام می شوند ممنوع است و عرضه خوراکی هایی که فاقد ارزش غذایی بوده و یا باعث ترویج فرهنگ غذایی غلط در بین دانش آموزان می گردد در مدارس ممنوع است.