آغاز ثبت نام وام ضروری و ودیعه مسکن دانشجویی

دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 2 لغایت 15 آذر ماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری و ودیعه مسکن از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 2 لغایت 15 آذر ماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت خدمات الکترونیک – درخواست اینترنتی وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

1-       در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

2-       با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

3-       زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود.

4-       وام ضروری به دانشجویان جدید الورود در سال اول تعلق نمی گیرد.

5-       وام ودیعه مسکن صرفا به دانشجویان متاهل و در صورت ارایه اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری تعلق می گیرد.

6-       با توجه به مصوبه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان به وام های تحصیلی و مسکن کارمزد(به میزان 4 درصد) تعلق گرفته است و کارمزد به مبلغ بدهی دریافت کنندگان تسهیلات اضافه خواهد شد.

7-       دانشجو بایستی پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید (مهر و امضا) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید.