دوندگی گروهی به مسافت 19 کیلومتر برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اجرا گردید

برنامه بعدی آموزش سنگنوردی می باشد که اواخر هفته صورت می گیرد. روز چهارشنبه تاریخ 13/09/1392 ساعت 30/14 مکان:بلوار طاقبستان،روبروی بیمارستان حضرت معصومه(س)،مجتمع ورزشی امام خمینی(ره)-دفتر هیئت کوهنوردی

این بار گروه کوهنوردی دانشگاه جهت آمادگی افراد، دویدن در مسیر پیست دوچرخه سواری حاشیه اتوبان سراب نیلوفر را انتخاب کرد.

بارش باران شب گذشته منجر به انصراف برخی از داوطلبین ورزش دو گردید این بارشها مانعی برای عاشقان ورزش دو نشد.که اسامی آنها آقایان پُردلی،منتظریانی، داهیم،دکتر مدرسی،عبدی،دکتر شیرزادی،کلانتری،خزایی ورنجبر بود.

برنامه دو ملایم گروهی ساعت 15/06 تاریخ 08/09/1392از ابتدای پیست دوچرخه سواری شروع شد وپس از دوساعت در محله سراب نیلوفر خاتمه یافت.

لازم به یاد آوری است این چنین برنامه دو با این مسافت اولین بار بود که در دانشگاه علوم پزشکی کلید خورد و کلیه شرکت کنندگان درخواست تکرار برنامه مشابه را هر از چندگاهی خواستار شدند.

برنامه بعدی دوره سنگ نوردی  می باشد

آندسته عزیزانی که ، دوره کوهپیمایی را پاس نموده اند  می توانند در دوره آموزشی مذکور شرکت نمایند

اولین روز برگراری دوره  ساعت 30/14 روز چهارشنبه تاریخ 13/09/1392 می باشد

محل برگزار ی :بلوار طاقبستان،روبروی بیمارستان حضرت معصومه(س)،مجتمع ورزشی امام خمینی(ره) -دفتر هیئت کوهنوردی
روزهای پنج شنبه و جمعه به ترتیب تاریخهای 15-14/09/1392 کار آموزی عملی اعلام گردیده است.

مدارک مورد نیاز:

واریز مبلغ یکصدهزار تومان  به حساب  آقای بابک بهرامیان

(شماره سپهرکارت بانک صادرات آقای بابک بهرامیان 6713  3143  6917  6037 می باشد)

​تصویر کارت بیمه ورزشی معتبر ،کارت ملی -عکس دو قطعه

همراه داشتن کلاه ،طناب وکارابین ودیگر تجهیزات سنگ نوردی در جلسه کارآموزی الزامی می باشد.

متقاضیان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس8358423و 09183351263 هماهنگی نمایند.