پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی شدند

دکتر محسن شهلایی ، دکتر منصور رضایی ،دکتر فرهاد احمدی ، پروفسوردکتر زهره رحیمی و پروفسور دکتر علی مصطفایی به عنوان 5 تن پژوهشگر برتر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 92 معرفی شدند.

پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی شدند.

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش های مختلف معرفی شدند.

بنا به گزارش حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ، دکتر محسن شهلایی استادیار شیمی دارویی از دانشکده داروسازی، دکتر منصور رضایی استادیار آمار حیاتی از دانشکده پزشکی، دکتر فرهاد احمدی استادیار شیمی تجزیه از دانشکده داروسازی، دکتر زهره رحیمی استاد تمام بیوشیمی دانشکده پزشکی و دکتر علی مصطفایی استاد تمام ایمونولوژی دانشکده پزشکی به عنوان 5 تن پژوهشگر برتر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 92 معرفی شدند.

همچنین در بخش پژوهشگران غیر هیات علمی  دکتر محمد محبوبیPhD مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی ،محمد احمدیان کارشناس ارشد بهداشت محیط و خانم بهاره محمدی کارشناس ارشد شیمی تجزیه به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی گردیدند.

لیست اسامی کامل  پژوهشگران برتر دانشگاه را در اینجا بخوانید.