توزیع نمک خوراکی آلوده با نام "روازاده" در بازار کرمانشاه

معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزکی کرمانشاه با اعلام غیر بهداشتی بودن نمک خوراکی با نام "روازاده" در بازار کرمانشاه گفت: مردم از خرید محصولاتی که پروانه بهداشت و مجوز استاندارد ندارد خودداری کنند.

توزیع نمک خوراکی آلوده با نام "روازاده" در بازار کرمانشاه

دکتر قباد محمدی اظهار داشت: با وجود همه کنترل های دقیق و پیشگیری های معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مشاهده شده که نمک های خوراکی در بازار وجود دارد که مقادیر زیادی فلزات زیان بار سرب و کادمیوم در آن یافت می شود.

محمدی گفت: این نوع نمک ها که با نام و برند "روازاده" پخش شده اند ممکن است هم اکنون هم در بازار وجود داشته باشد که مردم باید در هنگام خرید هوشیار باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: کارخانه جات تولید نمک و مواد لبنی در استان همگی دارای مجوز هستند و تحت نظارت دقیق سازمان قرار دارند اما گاهی برخی موارد نظیر لبنیات فله ای و نمک فله ای که عموما دارای بار میکروبی بالایی هستند مشاهده می شود.

وی ادامه داد: اینگونه موارد بدون عبور از هیچ یک از فیلترهای سازمان ،متاسفانه تولید و توزیع می شوند که برای پیشگیری از آن، همکاری و هماهنگی همه نهادهای مرتبط نظیر معاونت دارو و غذا، معاونت بهداشت، دامپزشکی و اماکن لازم است.

وی در پایان گفت: توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید حتما به پروانه ساخت و بهداشت محصول دقت کنند و از خرید محصولات بدون پروانه بهداشت و ساخت خودداری کنند.