اولین جشنواره قرآنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان برگزار می شود.

این جشنواره روزهای دهم و یازدهم آبانماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی در محل آمفی تئاتر بیمارستان طالقانی برگزار خواهد شد
اولین جشنواره قرآنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی آستان

برای اولین بار در استان  اولین جشنواره قرآنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در سطح دانشگاهها و مرکز آموزش عالی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روزهای دهم و یازدهم آبانماه در محل آمفی تئاتر بیمارستان طالقانی برگزار خواهد شد .
این مسابقات در رشته های قرائت ، (ترتیل ،تحقیق) ،اذان و حفظ جزء سی برگزار میشود که تاکنون 120 دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی -رازی -آزاد اسلامی -پیام نور و علمی کاریردی ثبت نام کرده اند . لازم به ذکر است که جوایز  برگزیدگان این دوره از مسابقات در مراسم اختتامیه اولین جشنواره قرآنی دانشجویی و کارمندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان در تاریخ  17/8/88 در محل سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) اهدا خواهد شد.

۱۱ آبان ۱۳۸۸ ۱۴:۳۶