کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به شبکه بی سیم اینترنت مجهز گردید

کاظمی از افزایش تعداد رایانه های مرکز به 45 رایانه خبر داد و گفت : هم اکنون این مرکز بزرگترین مرکز کامپیوتری دانشگاه است .

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به شبکه بی سیم اینترنت مجهز گردید.

مسئول کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت : از هفته گذشته با راه اندازی شبکهwifi  علاقمندان می توانند علاوه بر شبکه کابل و اتصالات نود در هر مکان از این مجموعه از طریق تلفن همراه یا کامپیوتر لپ تاپ شخصی خود به اینترنت متصل شوند.

کاظمی اسکویی افزود : با راه اندازی این شبکه دسترسی کاربران به کتابهای الکترونیم و منابع کتابخانه و نیز پایگاه های اطلاعات تسهیل شده و کاربران دیگر نیازی نیست که برای یافتن اطلاعات مورد نیاز به پایگاه عرضه اطلاعات مراجعه کنند.

کاظمی همچنین از افزایش تعداد رایانه های مرکز به 45 رایانه خبر داد و گفت : هم اکنون این مرکز بزرگترین مرکز کامپیوتری دانشگاه است .

گفتنیست کتابخانه مرکزی با بخش هایی همچون فهرست نویسی ، امانت کتاب ، پایگاه عرضه اطلاعات ، نشریات چاپی و الکترونیکی ، آموزش و کامپیوتر از ساعت 8 صبح تا 8 شب و نیز سالن های مطالعه تا ساعت 12 شب در اختیار دانش پژوهان است.