گرامی داشت هفته سلامت در سال 1393 باصعود به کوه پراو توسط گروه کوهنوردی دانشگاه کلید خورد .

برنامه بعدی صعود به قله یال کبود از رشته کوه گرین شهرستان نهاوند-استان همدان می باشد.
زمان حرکت ساعت 03:00 روز جمعه تاریخ 05/02/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

قله شیخ علی خان کوه پراو با ارتفاع 3405 متر از سطح دریا بلندترین قله استان کرمانشاه در شمال شرقی شهر کرمانشاه واقع شده است که متاسفانه برخی بدون دلیل ارتفاع قله مذکور را کمتر از این رقم می دانند.

به مناسبت گرامی داشت هفته سلامت برنامه صعود به کوه پراودر تاریخ 22/01/1393 صورت گرفت . شرکت کنندگان این برنامه آقایان به اسامی پردلی، منتظریانی، دکتر مرتضایی،نوذرمحمدی،بهرامیان ،کهریزی ، عبدی  و خزایی بودند که بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فیلی به سمت کوهپایه پراو روستای چالابه، (کارخانه سیمان ) حرکت نمودند.

شروع برنامه صعود گروه کوهنوردی دانشگاه از مسیر پایکوپ مشخصه به سمت چشمه دوزه ری و ادامه راه  از کنار خر سنگ مسیر پایکوب به سمت شمال ،بطوریکه وقتی در قسمت شمالی پناهگاه یک شبه قرار گرفتند از مسیر نشانه گذاری شده سنگ چین بصورت دست به سنگ مسیر را ادامه دادند و به تابلوخسته نباشید دوم رسیدند.(این مسیر میانبر مصافتی می باشد و ایستگاه خسته نباشید اول را خذف می کند با این تفاوت مقداری بایدسنگ نوردی کرد) وبه دنبال آن به پناهگاه رسیدند وضعیت هوا صاف تا قسمتی ابری همراه با باد بود دشت پراو تا قله پوشیده از یخ با روکش برف بارش برف شب گذشته بود و هرچه به قله نزدیکتر می شدند قوام برف به سمت یخ زدگی  بیشتر می شد. گروه کوهنوردی دانشگاه قله پراو را 11:10 دقیقه فتح نمودند پس از سجده شکر و تهیه عکس با احتیاط مسیر لغزنده را تا پناهگاه پایین آمدند و در نهایت ساعت 14:30 سوار بر مینی بوس و به سمت دانشگاه حرکت نمودند و به حمد خداوند منان برنامه بدون مشکل خاتمه یافت.در برنامه فوق یاد دوستانی همچون داهیم ،یعقوب حیدری،رستگاری،خنجری و کاکایی که بدلایلی در برنامه حاضر نبودند از ذهن همنوردان دور نماند.

داوطلبین جهت شرکت در برنامه های کوهنوردی با رضایت وتقبل مسؤولیت خویش ملزمند با همراه داشتن کارت معتبر بیمه ورزشی با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​ در ضمن کرامپون و دیگر تجهیزات کوهنوردی به همراه تغذیه تاریخ یاد شده بعهده شرکت کنندگان می باشد.