دکتر زبیری : برای ارتقای آموزش پزشکی تلاش می کنم

دکتر زبیری به مدت 4 سال به عنوان معاون درمان بیمارستان امام رضا (ع) فعالیت نموده است.

دکتر مهدی زبیری متولد سال 1345 در کرمانشاه بوده و تحصیلات خود را تا اخذ دیپلم در این شهر گذرانده است.

وی در سال 1363 وارد رشته پزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز شده و با تخصص بیماری های داخلی در سال 1373 فارغ التحصیل و عضو هیات علمی این دانشگاه شد.

دکتر زبیری از سال 1374 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت نموده و در سال 1388 وارد دانشگاه اصفهان شده و در سال 1390 به عنوان فوق تخصص گوارش و کبد فارغ التحصیل گردید و در همان سال به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

وی در مراسم معارفه خود به عنوان رییس دانشکده پزشکی بر ارتقای آموزش و نظم تاکید نمود.