انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه به مناسبت هفته سلامت نشست آموزشی همگانی برگزار می کند.

در این نشست که با شعار یک عمر سلامت با خودمراقبتی برگزار می شود ، عموم مردم می توانند شرکت نموده و نیز پرسش های خود را از متخصصان دانشگاهی بپرسند.

دکتر یحیی پاسدار ، دکتر بهشته النگ و دکتر احسان صادقی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این همایش سخنرانی می کنند و سپس این اساتید به همراه علی اشرف رشیدی و فرح روشن پور کارشناسان ارشد و باسابقه تغذیه انجمن در میزگردی به سوالات مردم پاسخ می دهند.

این همایش از ساعت 9 صبح روز یکشنبه هفتم اسفندماه در سالن هلال احمر واقع در محوطه جمعیت هلال احمر در انتهای خیابان شهید جعفری ( کسری ) برگزار می گردد.