غرفه محصولات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه برتر در جشنواره شهید مطهری را کسب نمود

هفتمین جشنواره شهید مطهری با شعار توسعه کیفی آموزش ،کلید عدالت آموزشی همزمان با پانزدهمین همایش آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 11-9 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد .

این جشنواره کمک میکند تا دانشگاهیان ، پژوهشگران و اساتید برای ارتقاء آموزش تلاش کنند. نکته کلیدی در جشنواره هفتم مهیا کردن شرایط لازم برای بکارگیری اعضاء هیات علمی توانمند در امور آموزشی ترجیحا با مرتبه استادی و دانشیاری به عنوان اعضاء کمیته علمی دانشگاهی جشنواره آموزشی شهید مطهری جهت ارتقاء سطح داوری جشنواره میباشد.

گفتنیست  520 فراینددر 10 محور به دبیرخانه همایش ارسال شده استکه از هر محور 4 فرایند برتر پس از داوری انتخاب شد و 1299 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که از این تعداد 144 مقاله به صورت سخنرانی و 208 مقاله به صورت پوستر و 400 مقاله به صورت پوستر الکترونیک ارائه گردید.

همزمان با آغاز هفتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری که در یزد برگزار شد 52 غرفه دانشگاهی در محل همایش برپا گردید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال پربارتر از سالهای گذشته در این همایش شرکت کرد و محصولات آموزشی خود را ارائه نمود.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال با 11 فرایند آموزشی منتخب دانشگاهی – بنر- پوستر- سی دی آموزشی –جزوات آموزشی – مجله دانشگاهی –پمفلت آموزشی - ارائه 600 جلد کتاب منتشره از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه – تشکیل میز مشاوره و مشاوره رایگان جهت بازدید کنندگان توسط متخصصین روانشناسی  و برگزاری مسابقه علمی در این جشنواره شرکت نمود.

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۴:۱۳