پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت تعداد 533 مورد زایمان فیزیولوژیک به صورت رایگان انجام شده است.

از آغاز طرح تحول نظام سلامت از دهم اردیبهشت ماه تا پایان اردیبهشت تعداد 6424 نفر از بیمارستانهای استان ترخیص شده اند

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : از آغاز طرح تحول نظام سلامت از دهم اردیبهشت ماه تا پایان اردیبهشت تعداد 6424 نفر  از بیمارستانهای استان ترخیص  شده اند و هر کدام فقط 10% هزینه های درمان را پرداخت کردند و بقیه توسط دولت و هدفمندی یارانه ها پرداخت شده است.

دکتر محمدرضا نیکبخت افزود : در این مدت تعداد 533 مورد زایمان فیزیولوژیک به صورت رایگان انجام شده است.

ور که در نشست بررسی طرح مذکور سخن می گفت افزود : در ادامه این طرح بحث هتلینگ بیمارستانها  مطرح گردیده است که چهار میلیارد بودجه به آن اختصاص داده شده است .

وی گفت : طرح تحول نظام سلامت طرح بسیار مهمی است امیدواریم با این تحول به جایی برسیم که به قول مقام معظم رهبری یک بیمارغیر از دغدغه بیماری دغدغه دیگری نداشته باشد.

رییس دانشگاه تاکید کرد : دولت فعلی مصمم است که این طرح را انجام دهد و به موفقیت برساند، انشاء ا... که با کمک همه ی دستگاه ها با موفقیت این طرح انجام خواهد شد.

وی ضمن اعلام سامانه پیام کوتاه 10001590 برای پاسخگویی به مردم و شماره ثابت 8369201 جهت شکایات مردمی از آنان خواست با انتقاد و پیشنهادهای خود مجموعه خدمتگذاران سلامت استان را یاری نمایند.

۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۵:۱۰