بازدید هیئت ممتحنه و ارزشبیابی رشته روانشناسی بالینی از مرکز آموزشی درمانی فارابی

هیئت ممتحنه و ارزشبیابی رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی درمانی فارابی بازدید کردند.
بازدید هیئت ممتحنه و ارزشبیابی رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی درمانی فارابی

پس از رایزنی های متعدد  واحد تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی با مجوز  پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته  روانشناسی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت به عمل آمد  . متعاقب آن هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته روانشناسی بالینی به سرپرستی آقای دکتر سلیمی عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیته اله به همراهی آقای دکتر دولتشاهی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی وسرکارخانم دکتر یزدان دوست عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  و ضعییت فضای آموزشی و امکانات موجود در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را مورد ارزیابی قرار دادند  . این هیات در مورخ  چهارشنبه 20/8/1388 در جلسه ای که به همین منظور در مرکز آموزشی درمانی فارابی تشکیل شد شرکت نمودند .در این جلسه آقای دکتر وحید فرنیا ریاست محترم مرکزآموزشی درمانی فارابی ، عضو هیات علمی گروه  روانپزشکی به عنوان میزبان ضمن خوش آمد گویی ، در خصوص امکانات آموزشی  ، اعضای محترم هیات علمی و نیز توانمندیهای بالقوه در زمینه ارائه خدمات آموزشی مورد نیاز سخنانی ایراد نمودند سپس آقایان دکتر شاکری ، دکتر داوری نژاد عضو هیات علمی گروه روانپزشکی ، سرکار خانم دکتر تاتاری به عنوان  مدیر گروه روانپزشکی و آقای دکتر صادقی روانشناس بالینی و عضو هیات علمی در این  راستا سخنانی بیان نمودند . پس از اتمام جلسه حاضرین جهت بررسی فضای آموزشی وامکانات موجود در مرکز از واحدهای آموزش ، کتابخانه واینترنت ، آمفی تئاتر ، کلاس های آموزشی ، مرکز تحقیقات درد  و خواب ، واحد های روانشناسی از قبیل واحد مشاوره ، روان سنجی ، مشاوره بالینی و ... بازدید به عمل آوردند  . در خاتمه جناب  آقای دکتر سلیمی به عنوان سرپرست  هیات ضمن بیان نقطه نظرات وپیشنهادات اصلاحی خود ،  از امکانات وفضای آموزشی  مرکز اظهار رضایت نمودند و از مسئولین محترم مرکز آموزشی درمانی فارابی اظهار تشکر وقدردانی  نمودند و طی موافقت ضمنی اظهار امیدواری نمودند که بتوان در سال تحصیلی جدید شاهد پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته  روانشناسی بالینی باشیم .

۲۱ آبان ۱۳۸۸ ۱۰:۴۸