دکتر نوری زاد : اولویت های بخش سلامت را برای یاری خیرین به جامعه بشناسانیم.

نشست هم اندیشی مدیران و اصحاب رسانه با اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت صبح روز شنبه بیست و سوم آبانماه برگزار شد.

دکتر نوری زاد نقش رسانه ها را در ایجاد ارتباط تنگاتنگ مردم با مجمع خیرین سلامت و در انتقال پیام حوزه سلامت به منظور پرکردن خلاهای موجود در این زمینه توسط خود مردم را مهم ارزیابی کرد

رییس دانشگاه که در نشست هم اندیشی مدیران و اصحاب رسانه با اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت سخن می گفت با اشاره به اهمیت آگاهسازی مردم نسبت به اولویت های مقوله سلامت در عرصه های بهداشت ، درمان ، آموزش و پژوهش تاکید کرد که با همکاری مردم و خیرین به سمتی برویم که بیماران و خانواده های آنان جز بیماری دغدغه چیز دیگری نداشته باشند.

رییس مجمع خیرین سلامت استان انتظارات این مجمع را از رسانه ها بهره گیری از افکار و ارداه اصحاب رسانه ها ، ایجاد و ارتباط مستمر در ارتباط مجمع خیرین با سازمان ها ، جلب و جذب حمایت های مردمی ، نهادینه کردن فرهنگ نوع دوستی در جامعه و انعکاس اخبار و معرفی مجمع به مردم برشمرد.

دکتر نوری زاد همچنین واقفان را الگوهای جامعه خواند که برای شناساندن و تجلیل از آنها همگان باید خود را مسوول بدانند.

در این نشست فاضلی معاونت هنری و فرهنگی اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و جمعی از اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان و اصحاب رسانه ها به هم اندیشی پرداختند.