انتظار وزیر بهداشت از دکتر کریم : تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان

دکتر هاشمی در حکم خود آورده است : امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال­گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید
جناب آقای دکتر حسین کریم

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

با سلام؛

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه منصوب می­شوید.

از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

1-      تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان.

2- ارتقاء برنامه­های جاری حوزه­های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی.

3- صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی.

4- عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت یازدهم.

5- توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموریت خود.

6- توجه به امر اعتدال، توانمندی وشایسته­سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان حوزه‌ سلامت.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال­گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید./

دکتر سید حسن هاشمی

وزیــر