استاندار کرمانشاه: طرح نظام سلامت انقلابی بزرگ در بخش درمان کشور است

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: همسایگی با کشور عراق و بالا بودن ظرفیت علمی و تخصصی بخش بهداشت و درمان کرمانشاه همراه با امکانات و تجهیزات روز، فرصت خوبی را برای گسترش مقوله توریسم درمانی در این استان فراهم کرده است.
ˈابراهیم رضایی بابادیˈ روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با اجرای این طرح در دولت تدبیر و امید، سلامت مردم که یکی از شاخصه های توسعه یافتگی است در ایران تامین خواهد شد و مردم دیگر نگران تقبل هزینه های درمانی گزاف نیستند.

وی در ادامه از کرمانشاه به عنوان قطب درمانی غرب کشور یاد کرد و گفت: دولت باید با همین نگاه برای کرمانشاه برنامه ریزی کند و براین اساس مقرر شده است وزیر بهداشت پس از پایان ماه مبارک رمضان سفری به این استان داشته باشد.

رضایی در ادامه خواستار مشارکت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان شد و اظهار داشت: تقویت بخش خصوصی در افزایش ضریب سلامت جامعه موثر است و باید حوزه بهداشت و درمان بر دوش بخش خصوصی اداره شود و بخش دولتی تنها بر این روند کنترل و نظارت داشته باشد.

وی گفت: سازمان های مردم نهاد و گروه های علمی می توانند کمک های خوبی برای توسعه حوزه بهداشت و درمان در کشور ارائه دهند.