نشست منطقه ای معاونان غذا و داروی دانشگاههای غرب کشور بامعاون وزیر

دکتر شیبانی : حل مسئله دارو اولویت اصلی در بخش سلامت است

مدیران و معاونان غذا و داروی دانشگاه های غرب کشور امروز 25/8/1388 در work shop  مرکز آموزشی، درمانی آیت ا... طالقانی با دکتر شیبانی معاون غذا و داروی وزارت خانه و دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گردهم آمدند و پیرامون مسایل و مشکلات این حوزه به گفتگو پرداخته اند . در ابتدای این نشست که هم اکنون  در قالب  کارگروه های :کمیته غذا ، کمیته  آزمایشگاه ، کمیته دارو  و کمیته نظارت بر برنامه های تجویز منطقی دارو در حال انجام است دکتر نوری زاد و دکتر شیبانی و دکتر تحویلیان ، مطالبی در خصوص چالش های پیش روی این عرصه و راه کارهای آن  بیان کردند.لازم به ذکر است در این نشست دکتر شمیمی از کردستان ،دکتر فلاحی از لرستان ،دکتر دشتی از ایلام ، دکتر خدادادی از همدان و دکتر تحویلیان از کرمانشاه به عنوان معاونان غذا و داروی دانشگاه های غرب کشور حضور دارند.