دکتر کریم :توجه به امر پیشگیری از بیماری ها و تکمیل پروژه های نیمه تمام بخش درمان دو مقوله مهم بخش سلامت استان است

دکتر حسین کریم افزود : پیشگیری همواره بر درمان مقدم بوده و درصورت موفقیت در این امر هم از هزینه های درمان و هم اتلاف نیرو و انرژی جلوگیری می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه : توجه به امر پیشگیری از بیماری ها و تکمیل پروژه های نیمه تمام بخش درمان دو مقوله مهم بخش سلامت استان است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری وب دا واحد کرمانشاه گفت : کرمانشاه به عنوان قطب درمانی غرب کشور با توانمندی های موجود بایستی در پیگیری دو مقوله مهم استان یعنی پیشگیری از بیماری ها و تکمیل پروژه های نیمه تمام بخش درمان تلاشی مضاعف داشته باشد.

وی اضافه کرد : باتوجه به پذیرش بیماران استان های همجوار و کشور عراق ، نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی ، تکمیل پروژه های نیمه کاره بخش درمان نیز از اولویت های این دانشگاه می باشد که مدد و حمایت وزارت بهداشت و مسئولان استان را می طلبد.

سرپرست دانشگاه ساخت بیمارستان 540 تختخوابی مصوب سفر ریاست جمهوری به استان ، تکمیل دانشکده دندانپزشکی که 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، خوابگاه دانشجویی ، ساخت پردیس دانشگاه و خرید دستگاه های رادیوتراپی ، MRI و سی تی اسکن را از ولویت های ضروری دانشگاه برشمرد و اضافه کرد : این دانشگاه با تهیه و نصب دستگاه امحاء زباله برای سه مرکز باقیمانده،17 مرکز وابسته به دانشگاه از این لحاظ بی نیاز می شوند.

دکتر کریم مشارکت خیرین در ساخت فضاهای فیزیکی و تهیه تجهیزات پزشکی بسیار مهم برشمرد و از خیرین سلامت خواست برای تقویت بخش سلامت استان در کنار دانشگاه باشند و براساس نیازهای کارشناسی شده در مرتفع نمودن کمبودها ما و جامعه را یاری نمایند.