تیم فوتسال دانشگاه به قهرمانی مسابقات فوتسال ادارات استان دست یافت

رییس انجمن فوتبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همچنین از راهیابی این تیم به مسابقات ادارات دولتی سراسر کشور خبر داد .

مسابقات فوتسال ادارات استان با شرکت 8 تیم برتر استان در 17 مردادماه و در تاریخ بیست و یکم مردادماه با قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پایان رسید.

سرپرست تیم فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر گفت : در این دوره از مسابقات تیم های شرکت کننده در دو گروه به رقابت پرداختند که در گروه A  تیم های دانشگاه علوم پزشکی ، آموزش و پرورش ، استانداری و جهاد کشاورزی و در گروه B  اداره ورزش و امور جوانان ، بانک مسکن و آموزش و پرورش بخش دینور به مبارزه پرداختند.

نامدار شکری گفت : تیم دانشگاه علوم پزشکی در اولین مسابقه خود با 5 گل جهاد کشاورزی را درهم کوبید و در بازی دوم با نتیجه 2 بر 2 با آموزش و پرورش مساوی کرد و در بازی سوم استانداری را با 7 گل شکست داد.

وی افزود : در دور بعدی با نتیجه 7 بر 2 تیم ورزش و جوانان را شکست داد و در بازی پایانی در مقابل تیم آموزش و پرورش که سالها توانسته بود مقام قهرمانی را برای خود حفظ نماید قرار گرفت و با اقتادر این تیم را شکست داد.

شکری همچنین از حمایتهای معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه ، بازیکنان و مدیر بیمارستان امام رضا (ع) و نیز برادران سلیمانی به عنوان مربی تقدیر نمود و از مسئولین به ویژه سرپرست دانشگاه خواست همانگونه که به ورزش کارکنان اهمیت می دهند در این زمینه با حمایت بیشتری از تیم های دانشگاه زمینه موفقیت های آنان را فراهم نمایند.