دکتر کریم: باید معیار های مناسبی برای شناسایی نخبه ها تعریف شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه ای با حضور معاون غلم و فناوری ریاست جمهور خواستار توجه جدی و همزمان به بخش های مختلف تامین سلامت و ارتباط دانشگاه با صنعت و نیز شناسایی نخبگان شد.

دکتر حسین کریم گفت : من اعتقاد دارم نحوه نخبه شناسی در کشور ما با مشکل مواجه است . نخبه ها ناشناخته می مانند چون معیارهای مناسبی برای ارزیابی نداریم .

سرپرست دانشگاه در خصوص ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه نیز گفت : چنانچه با صنایع ارتباط تنگاتنگی داشته باشیم می توانیم نیازهای آنها را در قالب پژوهش و مقالات علمی برآورده کنیم و همینطور نیازهای اصلی جامعه هم برآورده خواهد شد.

دکتر کریم با اشاره به تاثیرگذاری فوق العاده پژوهش و ایجاد شرکت های دانش بنیان افزود: اگر استانداری و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری راهکارهای لازم برای حل مسایل و مشکلات این عرصه را  ارایه کنند و بر نحوه اجرای آن نظارت داشته باشند بطور یقین این حوزه می تواند باعث تعالی کشور شود.

در این جلسه معاون تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان فعالیت های صورت گرفته گفت که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اولین دانشگاهی است که مجوز  PHD by recearch  را دریافت کرده و نیز اولین دانشگاهی است که در تعامل با صنایع می تواند دانشجویان مورد نیاز صنایع را تربیت کند.