دکتر شتابی و دکتر علی بخشی به عنوان معاونان جدید درمان و دانشجویی ، فرهنگی معرفی شدند

دکتر کریم اقدام دانشگاه در بازسازی و بخش هتلینگ بیمارستان ها در مدت حدود 45 روز اشاره کرد و آن را گام مهمی در جهت رضایت مراجعان در راستای طرح تحول نظام سلامت دانست.

آیین تقدیر از آقایان دکتر روشنی ، دکتر پالش به عنوان معاونین و نیز آقایان دکتر میر معینی و شاکری به عنوان سرپرستان معاونت درمان و دانشجویی ، فرهنگی ظهر روز سه شنبه چهارم شهریورماه در سالن اجتماعات زنده یاد نوروزنژاد مرکز آموشی ، درمانی امام رضا (ع) برگزار گردید .

در این نشست که آقایان دکتر شتابی و دکتر علی بخشی به عنوان معاونان جدید این دو حوزه معرفی می گردند، سرپرست دانشگاه مجموعه انتظارات و برنامه های خود را در دو حوزه یاد شده تشریح کرد.

دکتر کریم دربخشی از سخنان خود به اقدام موثر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بازسازی و بخش هتلینگ بیمارستان ها در مدت حدود 45 روز اشاره کرد و آن را گام مهمی در جهت رضایت مراجعان در راستای طرح تحول نظام سلامت دانست.

دکتر کریم  توجه به روحیات دانشجویان و برنامه های فرهنگی و جانبی در جهت حفظ و پاسداری از فرزندان جامعه این امانت های خانواده ها را مهم ارزیابی کرد.