دکتر کریم از مردم خواست تا به شایعات توجه نکنند چرا که هر مورد مشکوکی توسط دانشگاه علوم پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر ˈحسین کریمˈ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: برخلاف شایعاتی که طی چند وقت اخیر در خصوص وجود خرمای آلوده در کرمانشاه مطرح شد، هیچ موردی در سطح استان مشاهده نشده است.

وی یادآور شد: چندی پیش یک پیامک دروغ بین مردم و تنها در راستای تشویش اذهان عمومی رد و بدل شد در حالی که واقعیت چیز دیگری بود و خرمای آلوده به هیچ عنوان واقعیت ندارد.

دکتر کریم با بیان اینکه تاکنون موردی از مسمومیت با خرما گزارش نشده، خاطرنشان کرد: هیچ موردی در این خصوص به بیمارستان های سطح استان کرمانشاه مراجعه نکرده است.

وی در پایان بازهم از مردم خواست تا به شایعات توجه نکنند چرا که هر مورد مشکوکی توسط دانشگاه علوم پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.