تقدیر دکتر کریم از یک عمل جراحی موفقیت آمیز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی از اکیپ انجام دهنده عمل جراحی نادر در کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر کریم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در پی انجام موفقیت  آمیز عمل  آمبولیزیشن  غده پروستات،  که برای اولین بار در بین استانهای کشور توسط دکتر علیرضا رای  و دکتر محمدغریب صالحی و اکیپ تخصصی به انجام رسید ، از ایشان تقدیر کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه این عمل تا کنون  به غیر از تهران در هیچ یک از شهرستانهای ایران انجام نشده  افزود  : جای بسی خوشحالی است که اعضای هیئت علمی دانشگاه  بار دیگر افتخار آفریده و در جهت  رفع مشکلات  درمانی مردم استان  گامی موثر برداشتند.

شایان  ذکر است  در این نوع جراحی رگ عضو دارای غده به وسیله دستگاه ،از یک ماده شیمیایی مانند ژل پر می شود شریان نهایی آن غده  بسته و در نهایت کوچک می شود  تا اینکه از بین میرود  .

این جراحی نادر بر روی غده پروستات  پیرمردی  85   ساله  با موفقیت به انجام رسید.

۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲