دکتر کریم : بهورزان پاسداران خستگی ناپذیر سلامت روستا و روستائیان هستید

دکتر کریم به مناسبت روز بهورز در پیامی از بهورزان تقدیر کرد .

به نام خدا

روستائیان اقشار مولد جامعه ، و سردمداران چرخه تولید غذا بوده ، ارزش تلاش آنان در گستره های کشاورزی و دامپروری برکسی پوشیده نیست . لذا ما خادمان نظام سلامت جامعه وظیفه داریم با برنامه ریزی ارتقای سلامت آنان ، بهینه سازی شاخص های بهداشتی و تأمین درمان روستائیان علاوه بر فراهم آوردن زندگی سالم ، زمینه سالم سازی فرآورده های تولیدی آنان را که به طور مستقیم با سلامت آحاد جامعه در ارتباط است ، به وجود آوریم .

دوازدهم شهریور ماه که به عنوان روز بهورز نامگذاری گردیده ، فرصتی است تا از شما که سربازان خط مقدم این جبهه و پاسداران خستگی ناپذیر سلامت روستا و روستائیان هستید ، تقدیر نموده  و خاطرنشان سازم که اهمیت کار شما بر پایه شعار بنیادین پیشگیری بهتر از درمان است ، در نظر اینجانب علی رغم مشقات آن ، بسیار مفید بوده و امید آن دارم که  همچنان با این دلسوزی و همت در انجام وظیفه خود کوشا و سربلند باشید.

دکتر حسین کریم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی