معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: از خرید ادویه بصورت فله ای خودداری کنید

دکتر محمدی: ادویه جات فله ای حاوی مقادیر غیر استانداردی از کپک، قارچ و ... است.

معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار وبدا از عموم شهروندان خواست تا از خرید مواد غذایی فاقد برچسب پروانه بهداشتی خودداری کنند.

دکتر قباد محمدی گفت: در بسیاری از مواد غذایی که بصورت فله ای عرضه می شود انواع کپک، قارچ و ... مشاهده شده است لذا شهروندان بایستی جهت حفظ سلامت خود حتما از مواد غذایی که دارای پروانه بهداشتی می باشد استفاده کنند.

وی همچنین در خصوص شایعات اخیر در مورد آلودگی خرما و سایر محصولات ضمن تکذیب شایعات رایج در افکار عمومی از شهروندان خواست تا به این شایعات توجه نکنند و اخبار مربوط به سلامت و بهداشت مواد غذایی را صرفا از طریق دانشگاه علوم پزشکی دریافت نمایند.

دکتر محمدی در خصوص عطاری ها نیز گفت: عطاری ها تنها می توانند ریشه، برگ یا عصاره گیاهان را بصورت بهداشتی عرضه کنند امامجاز به توصیه دارویی نیستند و در صورت مشاهده با آنان برخورد خواهد شد.