دکتر کریم: از اعزام متخصصان جهت تحصیل در رشته های فوق تخصصی مورد نیاز استان حمایت می کنیم

نشست طرح تحول نظام سلامت صبح شنبه 15 شهریور ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست ، اعضاء به بحث پیرامون وضعیت پزشک متخصص مقیم در اورژانس پرداخته و با بررسی درخصوص آن تصمیمات لازم را اخذ نمودند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در این جلسه بر تلاش همه جانبه درخصوص رفع مشکلات در برقراری طرح تحول نظام سلامت تاکید کرد.

دکتر کریم همچنین با اشاره به پیگیری جدی درخصوص آغاز فعالیت احداث بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه گفت: با اشاره به تأمین هزینه لازم راه اندازی این طرح بزرگ در سالجاری ، جانمایی صحیح و بررسی کارشناسی همه جانبه در این خصوص را بسیار مهم ارزیابی نمود.

سرپرست دانشگاه همچنین با تاکید بر افزایش نیروهای تخصصی و فوق تخصص گفت: دانشگاه از اعزام پزشکان متخصص برای تحصیل در رشته های فوق تخصصی مورد نیاز به طور جدی حمایت می کند .

وی از مراکز آموزشی ، درمانی خواست تا رشته های فوق تخصصی مورد نیاز دانشگاه را تعیین کنند تا دانشگاه تسهیلات لازم را جهت اعزام آنان فراهم نماید.

دکتر کریم بر افزایش دانش آموختگان رشته های فوق تخصصی در جهت خدمت به مردم و نیز ارتقای سطح علمی و آموزشی دانشگاه تاکید کرد.