پاداش نقدی سرپرست دانشگاه به همکاران طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها

این مبالغ که به عنوان پاداش اجرای طرح به حساب همکاران واریز گردیده خارج از سایر موارد پرداختی می باشد.
با دستور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مبالغی به عنوان تقدیر و تشویق به حساب همکاران طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها واریز گردید.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه , دکتر کریم ضمن صدور این دستور از همکاران طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها تقدیر نموده و آورده است : اکنون که با الطاف پروردگار مهربان و باتلاش خستگی ناپذیر تک تک همکاران عزیز فاز اول طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها شکل گرفته , بالیده و به ثمر رسیده است برخود لازم میدانم صمیمانه از صبوری ,جدیت و همت والای تان در اجرا و موفقیت این طرح ملی و ارزشمند قدردانی و سپاسگزاری نمایم.

سرپرست دانشگاه در این تقدیرنامه همچنین عنوان نموده است که اجرای این طرح تاثیرگذار و کارآمد هم موجب رضایت خداوند متعال و هم مایه نشستن لبخند رضایت بر چهره بیماران و برداشتن بار اندوه و رنج از دوش مردم لایق و شریف استان گردیده است.

گفتنیست این مبالغ که به عنوان پاداش اجرای طرح به حساب همکاران واریز گردیده یا واریز خواهد شد , خارج از سایر موارد پرداختی می باشد.

لازم به ذکر است در ادامه , به زودی مبالغ تشویقی همکاران ستادی طرح نیز به حساب آنان واریز خواهد شد.