پذیرفته شدگان مرحله علمی آزمون استخدامی مدارک خود را به هسته گزینش سپردند

نتیجه بررسی های هسته گزینش در اسرع وقت به نیروی انسانی ارایه می شود.
 بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی(شرکتی) کادر پرستاری که در جمعه 4 تیر ماه سال جاری برگزار شده بود ؛ طی اطلاع رسانی که به این عزیزان شد؛ صبح 1 شنبه 16 شهریور ماه ساعت 9 صبح در سالن همایش شهید نوروز نژاد در بیمارستان امام رضا(ع) حضور بهم رسانیدند و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده گزینشی خود را تحویل همکاران هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی دادند که بعد از پایان همایش بلافاصله همکاران هسته گزینش اقدام به ثبت مشخصات در نرم افزار هماهنگ و تشکیل پرونده این عزیزان نمودند که انشاالله در اسرع وقت وبا توجه به قوانین ومقررات حاکم برگزینش کشور ؛پاسخ این داوطلبان به نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام خواهد شد. لازم به تذکر است که ازداوطلبانیکه در این روز مراجعه نکرده انددر اسرع وقت جهت تکمیل پرونده خود مدارک خواسته شده را به هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی تحویل نمایند.

جهت ملاحظه این خبر در سایت گزینش دانشگاه لطفا اینجا را ببینید.