معاونت دانشجویی دانشگاه مقام سوم جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی را کسب کرد.

در بخش دانشجویی نیز خانم آذین محمدی و آقای حمید رضا صادق صالحی مقام اول را کسب کردند.

معاونت دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانست در ششمین جشنواره فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور  در حوزه فعالیت های فرهنگی و دستاوردها و ابتکارات نوین فرهنگی در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور مقام سوم را به خود اختصاص دهد .  در بخش دانشجویی این جشنواره  که از اول تا سوم شهریورماه جاری در تهران برگزار گردید  در رشته مشاعره خانم آذین محمدی و در رشته تولید نرم افزار فرهنگی آقای حمید رضا صادق صالحی حائز مقام اول شدند .

لازم به ذکر است این معاونت در طی چند سال اخیر دو بار مقام اول و یک بار مقام  دوم و دو بار مقام سوم را در این حوزه کسب نموده است