تبریک دکتر کریم به دانشجویان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

انتظار جامعه از شما جوانان دانشجو توانمندی در ارتقاء و توسعه کشور است که بایستی با خلاقیت ، نوآوری و دانش خویش به این مهم دست یابید.

به نام خداوند جان و خرد

پیامبر اکرم (ص): زگهواره تا گور دانش بجوی

کام جویندگان دانش و طالبان معرفت و بینش را هر سال دو تجربه بهارانه شیرین می کند، یکی بهار و نوزایی طبیعت و دیگری بهار دانش و توفیق پیوستن به پایگاه های علم افزایی و جوشش اندیشه .

اکنون که شما فرزندان عزیز میهن با جدیت و تلاش مضاعف و با کوشش و همت قابل تحسین بار دیگر پای به عرصه مقدس دانشگاه می گذارید ضمن تبریک و آرزوی موفقیت ، حضور شما را در این فضای دلنشین و پرقدر گرامی می دارم.

با ورود به  دانشگاه ، گستره دانش اندوزی ، پژوهش، پرورش معنویت و روح، تمرین مدارا و دوستی برای شما مهیاشده است ، ما سعی می کنیم نیازهای اساسی شما را فراهم نمائیم تا ضمن پرداختن به اصلی ترین وظیفه خود که همانا دانشجویی و تجربت اندوزی است ، به فعالیت های علمی ، دینی و فرهنگی ، ورزشی ، اجتماعی و سیاسی پرداخته و خود را مهیای ورود به جامعه و به دست گرفتن سکان هدایت و خدمت به مردم نمائید.

همچنین این آغاز دوباره را به اساتید گرامی و اعضای هیات علمی دانشگاه تبریک می گویم واز خداوند منان در این طریق، خیر و سعادت ، توفیق و سربلندی همه آنان را خواهانم.

دکتر حسین کریم

سرپرست دانشگاه