سرپرست دانشگاه علوم پزشکی :بیمارستان امام علی (ع) باید به مرکز ویژه قلب در غرب کشور تبدیل شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی :بیمارستان  امام علی (ع) باید به مرکز ویژه  قلب در غرب کشور تبدیل شود
مسئولین دانشگاه بیمارستان امام علی را مورد پایش قرار دادند و به ارزیابی نقاط قوت و ضعف آن پرداختند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی  درمانی کرمانشاه در نشستی که به منظور پایش مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع) برگزار شد گفت: بیمارستان  امام علی (ع) قطب  تخصصی قلب غرب کشور است که باید  جایگاه  خود را حفظ کند .

دکتر کریم گفت: امیدواریم با جذب متخصصان جدید ضریب اشغال تخت های این مرکزافزایش یابد و در آینده ای نزدیک  با راه اندازی بخش های جدید به یک مرکز در آمد زا تبدیل شود.
سرپرست دانشگاه به اختصاص 249 میلیون تومان از محل طرح تحول نظام سلامت به این مرکز اشاره کرد و گفت : امور مربوط به هتلینگ  در این بیمارستان انجام شده است.
وی همچنین از مسئولین این مرکز خواست با ایده ها و طرح های نوآورانه بیمارستان امام علی (ع) به یک مرکز قلب ویژه در منطقه غرب تبدیل شود.

شایان ذکر است مدیران دانشگاه این مرکز را مورد پایش قرار داده و به بررسی مشکلات و راه کارهای پیش رو در این بیمارستان پرداختند.