در سال تحصیلی جدید 818 دانشجو در 53 رشته پذیرش شدند

معاون آموزشی دانشگاه: امسال 122 نفر برای تحصیل در دانشکده بین الملل پذیرفته شده اند.

دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه گفت: در سال تحصیلی جدید 818 دانشجو در 53 رشته تحصیلی پذیرفته شده اند که 498 نفر دختر و 320 نفر پسر هستند.

وی افزود: پذیرش دانشجو در نیمسال اول 592 نفر در پنج مقطع فوق تخصص ، دستیار تخصصی بالینی ، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و کارشناسی پیوسته و در نیمسال دوم 226 نفر در دو مقطع کارشناسی پیوسته و دکترای عمومی بوده است.

دکتر وزیری ادامه داد: در مقطع ناپیوسته نیز 158 نفر پذیرش داشته ایم که 35 نفر در نیمسال اول و 123 نفر در نیمسال دوم مشغول به تحصیل خواهند شد.

معاون آموزشی دانشگاه اظهار داشت : در دانشکده بین الملل نیز امسال 122 نفر از طریق کنکور سراسری پذیرفته شده اند که در مقطع دکترا شامل رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی و مقطع کارشناسی ارشد شامل بیوشیمی بالینی ، علوم تشریحی ، مهندسی بهداشت محیط ، پرستاری و مراقبت های ویژه ، میکروب شناسی ، علوم تغذیه و مشاوره در مامایی به ادامه تحصیل خواهند پرداخت.