عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: شست و شوی روزانه سر موجب طراوت مو می شود

دکتر علی ابراهیمی: پس از شست و شوی روزانه از لوسیون های مرطوب کننده استفاده کنید.

یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: شست و شوی زیاد موی سر باعث ریزش مو نمی شود.

دکتر علی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار وبدا گفت: شست و شوی روزانه موی سر نه تنها هیچ مشکلی برای موها بوجود نمی آورد، بلکه حتی می تواند در شادابی، طراوت و لطافت آن ها هم اثرگذار باشد.

این متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: شست و شوی روزانه موی سر در افرادی که موهای خشک دارند می تواند در تشدید خشکی موی آنها نقش داشته باشد.

ابراهیمی به افرادی که موهای خشک دارند و روزانه استحمام می کنند، توصیه کرد: حتما پس از شست و شوی روزانه موهای خود  از لوسیون های مرطوب کننده استفاده کنند.

وی در ادامه به افرادی که پوست سر و موهای خشک دارند، توصیه کرد: میزان مصرف شوینده ها را در استحمام های خود کاهش دهند و از مقادیر کمتری شامپو و صابون استفاده کنند.

این متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: بهتر است افرادی که پوست و موی خشک دارند از شوینده های مخصوص موهای خشک استفاده کنند.

وی گفت: شست و شوی روزانه موها در افرادی که موهای چرب و معمولی دارند، ضمن اینکه به نظافت و پاکیزگی موها کمک می کند، در میزان حالت پذیری موها نیز موثر است.

این متخصص پوست، مو و زیبایی شست و شوی روزانه موها را در طراوت و شادابی موی سر اثرگذار دانست و گفت: بر خلاف باورهای عمومی شست و شوی زیاد موی سر باعث ریزش مو نمی شود.