دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مجوز راه اندازی اولین دوره PHD را از وزارت بهداشت دریافت کرد

اولین دوره PHD دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رشته علوم تشریحی با 4 دانشجو راه اندازی می شود.

وزارت بهداشت با راه اندازی PHD رشته علوم تشریحی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت کرد.

در نامه ای که با امضای وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی خطاب به دانشگاه صادر شده است مجوز راه اندازی این رشته با ظرفیت 4 دانشجو صادر شده است.

گفتنیست اولین دوره  کارشناسی ارشد در سال 1378 در رشته بیوشیمی در دانشکده پزشکی راه اندازی شد .

در حال حاضر  در دانشکده پزشکی 7 رشته در مقطع کارشناسی ارشد ، در دانشکده بهداشت 3 رشته در مقطع ارشد و نیز در دانشکده پیراپزشکی 3 رشته در مقطع کارشناسی ارشد دایر می باشد.

همچنین در این دانشگاه 13 رشته تخصصی دستیاری و 2 رشته فوق تخصصی وجود دارد که اکنون رشته phd علوم تشریحی نیز به آن اضافه شده است.

لازم به ذکر است که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیش از 600 دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل می باشند.

برای دیدن خبر در سایت معاونت آموزشی اینجا را ببینید.