استاندار کرمانشاه: دکتر نوبخت دستور حل مشکلات پردیس دانشگاه علوم پزشکی را صادر کرد

مهندس رضایی بابادی در وب سایت خود از دستاوردهای سفر معاون رییس جمهور به کرمانشاه خبر داد.

استاندار کرمانشاه در وب سایت شخصی خود از دستاوردهای سفر معاون رییس جمهور به کرمانشاه خبر داده است که طی آن دستور حل مشکلات پردیس دانشگاه صادر شده است.

دستاورد های سفر آقای دکتر نوبخت

روز سه شنبه که آقای نوبخت در کرمانشاه بودند دستورات خوبی در حوزه ی پروژه های عمرانی، تامین اعتبار برای اجرای مصوبات مقام معظم رهبری، دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راه و شهرسازی صادر کردند و قرار شد که معاونین استانداری و مدیران ذیربط پیگیر اجرای آن دستورات شوند. ایشان در زمینه ی دانشگاه علوم پزشکی دستور حل مشکلات پردیس دانشگاه را صادر کردند. پردیس دانشگاه علوم پزشکی سالهاست که همانطور مانده و حتی از استانهای همجوار هم در این زمینه عقب مانده ایم. از دستاورد های سفر آقای نوبخت در زمینه ی عمرانی نیز می توانم به تامین اعتبار پروژه ی بزرگراه اسلام آباد غرب حمیل اشاره کنم.

برای دیدن متن خبر در وب سایت شخصی استاندار کرمانشاه اینجا را ببینید.