متقاضیان وام دانشجویی به وب سایت دانشگاه مراجعه کنند

درخواست وام دانشجویی صرفا از طریق سایت دانشگاه و در مهلت زمانی خود امکان پذیر است.

با توجه به ابلاغ اعتبار وام های دانشجویی از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجــویان عزیز می توانند بر اساس تقویم زمانی ذیل با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسمت خدمات الکترونیک – درخواست اینترنتی وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

نوع تسهیلات

تاریخ مجاز ثبت درخواست

وام تحصیلی (کمک هزینه)

25 مهرماه لغایت 5 آبان ماه 93

وام ضروری عادی

5 آبان ماه لغایت 15 آبان ماه 93

وام مسکن

5 آبان ماه لغایت 15 آبان ماه 93

وام ودیعه مسکن

25 مهرماه لغایت 25 آبان ماه 93

تذکرات:

1-    در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

2-    با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

3-    زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود.

4-    وام تحصیلی به دانشجویان جدید الورود در نیم سال اول تعلق نمی گیرد.

5-    وام مسکن صرفا به دانشجویانی که در محل سکونت خانواده نبوده و یا در خوابگاه های دانشجویی ساکن نباشند و در صورت ارایه اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری تعلق می گیرد.

6-    با توجه به مصوبه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان به وام های تحصیلی و مسکن کارمزد(به میزان 4 درصد) تعلق گرفته است و کارمزد به مبلغ بدهی دریافت کنندگان تسهیلات اضافه خواهد شد.

وام ودیعه مسکن مخصوص دانشجویان متاهل که از مسکن اجاره ای استفاده می کنند تعلق می گیرد.