مازیار فصیحی به پنج نفر زندگی دوباره بخشید.

پیکر مازیار بیست و نهم مهرماه برای انجام اهدای عضو به تهران منتقل شده بود.

اهداء اعضاء «مازیار فصیحی» جوان 27 ساله کرمانشاهی پس از مرگ مغزی، به پنج نفر زندگی دوباره بخشید.

دکتر محمدرسول محمدی مقدم مسئول اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: روز 26 مهرماه سال جاری جوان 27 ساله ای با نام «مازیار فصیحی» به دنبال حادثه ای در بیمارستانی طالقانی بستری و مرگ مغزی وی اعلام شد.

وی تصریح کرد: به دنبال مرگ مغزی این جوان با مشاوره کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و نیز خواهر متوفی که پرستار است، خانواده مازیار فصیحی روز 28 مهرماه در خصوص پیوند اعضای فرزندشان اعلام آمادگی کردند.

محمدی مقدم افزود: در پی اعلام آمادگی خانواده متوفی مبنی بر اهدای اعضاء چهار گروه متخصص داخلی، بیهوشی، داخلی اعصاب و جراحی اعصاب متوفی را ویزیت و مرگ مغزی او را تایید کردند.

مسئول اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه امکانات انجام پیوند کبد در استان مهیا نیست، اظهار کرد: همین علت موجب شد تا جهت استفاده از همه اعضای قابل پبوند متوفی، با همکاری معاونت درمان دانشگاه، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان و نیز اداره پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، متوفی جهت پیوند اعضاء به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران منتقل شود.

محمدی مقدم تصریح کرد: در نهایت عمل پیوند اعضاء صورت گرفت و با پبوند پنج عضو متوفی، پنج نفر زندگی دوباره یافتند.

وی تصریح کرد: در جهت ترویج فرهنگ اهدای عضو با مساعدت رییس شورای شهر و شهردار کرمانشاه، کفن و دفن مازیار فصیحی به صورت رایگان انجام شد.

وی از علاقمندان به این امر خواست بصورت حضوری به اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره 2 دانشگاه مراجعه کنند و یا به سایت اهدای عضو   به نشانی: www.ehda.ir مراجعه نمایند.