دانشجویان داروسازی خوش درخشیدند

دانشکده داروسازی کرمانشاه مقام دوم کشور را از آن خود کرد.

در هیجدهمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور دانشجویان شرکت کننده پس از دانشکده میزبان موفق به کسب مقام دوم گروهی شدند.

همچنین از نظر تعداد مقالات پذیرفته شده دانشکده داروسازی کرمانشاه رتبه چهارم را ( پس از دانشکده های داروسازی تبریز، تهران و شهید بهشتی) در میان تمام دانشکده های کشور به خود اختصاص داد.

افتخارآفرینان دانشکده داروسازی:

خانم دکتر منصوره قیاسی رتبه دوم پوستر فارماسیوتیکس (استاد راهنما : دکتر قباد محمدی - ورودی 86)

خانم دکتر زهره جلوداریان رتبه اول سخنرانی فارماکوگنوزی (استاد راهنما : دکتر یلدا شکوهی نیا - ورودی 87)

خانم الناز اللهیاری رتبه دوم پوستر فارماکوگنوزی (استاد راهنما : دکتر مهدی مجرب - دکتر یلدا شکوهی نیا -ورودی 87)

آقای دکتر سجاد ناصری رتبه سوم پوستر فارماکوگنوزی (استاد راهنما : دکتر مهدی مجرب - ورودی 86 )