نشست آموزش مدیریت با حضور مدیران دانشگاه برگزار شد

ریاست دانشگاه: مدیران باید با استقلال کاری و نظارت مرکزی فعالیت خود را به انجام رسانند.

نشست آموزشی توسعه مدیریت با حضور بیش از هفتاد نفر از معاونان و مدیران سطوح مختلف مدیریتی دانشگاه صبح و عصر روز پنجشنبه 8/8/93 در سالن اجتماعات بوستان برگزار شد.

دکتر زاینده عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در این نشست  در خصوص مباحث گوناگونی چون رهبری ، ارتباطات ، برنامه ریزی و ... سخن گفت. شرکت کنندگان در ادامه برنامه در چهار گروه به صورت کارگاهی به بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعاتی همچون وظایف رهبران و مدیران و افزایش اعتماد پرداخته و نتایج بررسی های خود را در گروه اصلی ارائه دادند.

دکتر کریم سرپرست دانشگاه نیز در این نشست  بر تعیین و تثبیت جایگاه مدیریت در سیستم ، بررسی و بازنگری فرآیندها ، اولویت بندی ، عدم داشتن دید تونلی و انحصاری و دوری از بی نظمی تاکید کرده و گفت:مدیران باید با استقلال کاری و نظارت مرکزی فعالیت خود را به انجام رسانند.