ریاست دانشگاه بر مزار مازیار فصیحی حضور یافت.

اعضای پیکر مازیار دو هفته پیش به بیماران نیازمند اهدا شد.

عصر روز پنجشنبه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با حضور بر سر مزار مرحوم مازیار فصیحی از خانواده و بازماندگانش دلجویی کرد و از آنان تقدیر نمود.

دکتر کریم پس از حضور در باغ فردوس پس از نثار گل بر سر مزار آن مرحوم و قرائت فاتحه در جمع بازماندگان ضمن تشکر از پدر و مادر مرحوم مازیار گفت: این عمل خانواده فصیحی موجب رواج بزرگواری و بزرگ منشی در جامعه شده  و خدای ناخواسته در صورت بروز اتفاقاتی از این دست، انتظار ما آن است که بازماندگان با اهدای عضو با دانشگاه علوم پزشکی همکاری کرده و ضمن نجات جان بیماران موجب رضایت پروردگار شوند.

در این مراسم همچنین دکتر کریم با اهدای یک جلد کلام الله مجید و لوح قدردانی به پدر مرحوم فصیحی نیت خیر و اقدام انسان دوستانه و خداپسندانه وی را ستود.

گفتنیست دو هفته پیش خانواده فصیحی اعضای پیکر مازیار 27 ساله را که به دلیل مرگ مغزی فوت کرده بود  جهت پیوند به بیماران نیازمند اهدا کردند که موجب نجات جان و زندگی تعدادی از بیماران شد.